VisitMons Logo

Rondleiding met Marcel Leroy

Over

Talen

FR

Beleving: Rondleiding en uitleg over het gebruik van de verschillende machines aangevuld met een chocoladeproeverij.

Marcel Leroy heeft al meer dan 45 jaar professionele ervaring als patissier/chocolatier en geeft vandaag privélessen (zes personen maximum) die uw kennis verruimen, van de basiskennis tot de kneepjes van het patisserievak, van kleine chocoladeversieringen tot feestelijke pralines en chocoladefiguurtjes.

Droomt u ervan om uw eigen eclairs, bavarois en andere gebakjes te maken?

Wilt u graag pralines of zelfs chocoladefiguurtjes leren maken?

Desserten doen u watertanden en u wilt de technieken en trucjes onder de knie krijgen?

Schrijf u dan in voor de persoonlijke lessen patisserie/chocolaterie van Marcel Leroy. Uniek in België!

Alle dagen toegankelijk na voorafgaande reservering (minimum 10 dagen op voorhand)

Algemene informatie

Contactgegevens

Adres

117 Rue de la Hamaide,7330 Saint-Ghislain

Tarieven

Minimum prijs (groep)

2

Praktische informatie

Groepsbezoek

Groepsbezoek op aanvraag

Praktische informatie

Van

2€Per groep

Bezoek de website